torsdag 15 maj 2008

Clematis

Vacker Blomma






I kväll kom regnet, man får väl tänka positivt "bra för växterna".

Men jag hade tänkt att gå ut o gräva ner mina Clematis som jag köpte på blomsterlandet Örebro o plantmarknaden Lindesberg.

Jag tog in några blommor på Clematis "Albina Piena" och ställde i köksfönstret.
Den andra "Multi Blue" blommar inte än.

Ha en bra fredag vi hörs.
Chatarina

5 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Clematis är så vackra - har bara försökt en gång med dem här uppe i norr - fungerade inte.

Kram Maud

Tankar tar tid sa...

Vad kul med en ny bekantskap!
Vilken underbar klematis du visar på bilden. Jag har försökt en gång med en vanlig blå men den ville sig inte och har sen dess inte gjort fler försök (den stod nog på "fel" ställe bara).

Vår tomt är jättestor (ca 4 000 m2) men med alltför lite växter. Har blivit så eftersom vi har tre pojkar och när de var små prioriterade vi lekutrymmet. Men nu har jag mycket tankar och funderingar på hur jag skulle vilja ha det. Men de kommer att ta tid att förverkliga!

Kramar Christina

tinginneoute sa...

Ja det går lite trögt med lusthuset. Det är uppe på plats, det ska bara läggas plattor. Hoppas att vi kan göra det nästa vecka.
Min bonus farfar gick bort i veckan så det har varit mycket med det.
Tack för titten, kul att jag hittade till din sida, tack vare att du besökte mig :-)

White Season sa...

Fint med Clematis, jag har köpt min första en vit, kommer inte ihåg namnet, tänkte att den skulle klättra upp på altanräcket med lite hjälp förstås... Glasvaserna är så fina från IKEA, jag har likadana, söta... Skitväder verkligen, man tappade ju stinget i helgen, men men så är det ju... Det är ju bara att ta in allt som blommar och tända en brasa i stället, och en kopp thé när barnen somnat ikväll...
Jobbångest, har ingen lust att jobba i morgon, men jag ska titta på en lägenhet på lunchen som en mäklare vill ha lite hjälp med, så det blir ju jätte kul i alla fall... Kram kram och ha en bra start på denna vecka, Malin

White Season sa...

Tack vad du är gullig! Vet du äntligen har jag vågat ta steget och startat min lilla enskilda firma "Hemlikt" har varit på gång men inte vågat... Men nu när en mäklarbyrå här i Linköping hörde av sig då det inte finns så många som hjälper till att fixa iordning innan fotografering och visning, så tog jag tag i saken... Men det här får ju givetvis vara vid sidan om mitt vanliga jobb så får vi väl se hur länge man orkar tuffa på, jag är ju en sån som prioriterar barnen först så får vi se vart det bär av... Och ladan, nja det får bli mitt lilla lager till att börja med, så får vi se :-)
Kram kram och ha det så jätte bra, Malin