tisdag 26 augusti 2008

Hus




Äntligen har jag blivit med ljushus...... Har letat så länge, jag hittade det hos Min Skattkammare http://www.minskattkammare.blogspot.com/ .
Ha en skön onsdag.
Kram Chatarina

5 kommentarer:

Nettan sa...

Grattis till att ha funnit ett ljushus =0).

Vill gärna ha ett stort till jag med, såg det nyligen, ska bara komma på vart ?!

Ha det gott..
Kram, Nettan

White Season sa...

Hej rara söta! Kul att var tillbaka igen, och så glad man blir när man möts av rara ord från sina bloggvänner..
Ditt hus är så himla fint, nu börjar ju den tiden. Köpte på mig lite höstblommor som jag tänkte byta ut mina dränkta pelargonier med i morgon, och då även plocka fram mitt lilla hus som jag har ute med ljus i, blir så mysigt. Men nu skulle ju värmen komma till helgen...
Hoppas allt är bra annars, såg dina fina kuddar som du har i sovrummet, var har du köpt dom? Skulle vilja ha lika, tror jag såg My Home hade de...
Kram kram, nu ska jag lägga barnen, Malin

mysiga heestrand sa...

Tack för kommentaren hos oss. Såg att du varit på Hamburgö i sommar det är inte långt från Heestrand. Fina bilder du visar.
Kram Marita & Camilla i Heestrand

♥ Fyra årstider sa...

Husen är så söta, skulle gärna vilja ha ett själv.
Kram Lotta

White Season sa...

Söderläge är bra, men missade det. Tack för dina alltid så rara ord, här ligger jag i sängen och blir inte bättre...nu börjar jag bli orolig, därför bestämde jag för mig själv att vara hemma från jobbet och bara ta det vääääääldigt lungt jag har ju lite svårt för det annars. Så vi får hoppas det ger sig snart... man blir ju så nere..
Kram kram ha det så jätte bra, Malin